Dit ultimative karriereudviklingsforløb

Vil du komme tættere på din karrieredrøm, finde ud af, hvad du skal gå efter og hvordan du kan få det til at ske? Så er der nu mulighed for at få et forløb over 6 samtaler á 75 minutters varighed med øvelser og opgaver imellem samtalerne.

Det får du i forløbet:

  • Bliver skarp på, hvad du med fordel kan navigere efter i din karriere, bl.a. din geniale zone
  • Ressourcer til de hindringer, du normalt løber ind i
  • Forløsning af blokeringer – tidligere hændelser i livet påvirker dig – det gør det for os alle
  • Kreative processer til at søge dine muligheder og bestemme dine nye veje
  • En plan for, hvordan du når din karrieredrøm
  • Nye ydre og indre strategier til din rejse

Du kan være forskellige steder i din karriere, men du har som minimum 3 års erfaring efter endt uddannelse og kan bl.a. ønske at:

– komme tættere på den karriere, du drømmer om

– flytte dig i din karriere

– genopfinde dig selv i din karriere

– lave et karriereskifte

Det er til dig, der vil:

– Have mere ud af karrieren og livet

– Opnå større glæde og tilfredshed

– Folde sit talent og potentiale ud

– Opnå indre ro og styrke i dit arbejdsliv

– Aktivere din skaberkraft 

– Knække koderne til et bedre arbejdsliv

Din investering i forløbet er 4.495 kr. 

"Fordi du vil mere med dit talent og liv i balance"
- Julia Gaarn Johnsson

Hvem står bag Karrierepsykologi.dk?

Julia Gaarn Johnsson

Jeg hedder Julia og har en stor passion for det at skabe sig en fed karriere i balance og et liv ved siden af. Livet er lige nu, som jeg plejer at sige. Det har i mange år været min passion – med og uden børn. For mig sig selv og siden hen for andre i mit professionelle virke som HR-konsulent i forskellige roller som eksempelvis Career Development Partner.

Mit afsæt for at hjælpe gode mennesker er 10 års erfaring inden for HR med bl.a. karrierecoaching og -udvikling, en NLP Master Practitioner (en 2-årig psykologisk uddannelse), coachuddannelse (NLP og systemisk), en bred vifte af certificeringer af personlighedstests m.m.

Læs mere om mig her.

Hvis du vil investere i dig selv

1

Karriere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet ading elit eiusm porla the labore dolore magna aliqua enim alod minim veniam the quis nostrud exercitation old guyt shalom
2

Stress og balance

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet ading elit eiusm porla the labore dolore magna aliqua enim alod minim veniam the quis nostrud exercitation old guyt shalom
3

Styrk dit fundament

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet ading elit eiusm porla the labore dolore magna aliqua enim alod minim veniam the quis nostrud exercitation old guyt shalom

Udtalelser

“Efter en række samtaler med Julia har jeg fået konkrete værktøjer til at balancere karriere og små børn derhjemme. Julia har gjort mig bevidst om nogle ting i mig, som jeg ikke kendte til, og jeg føler mig altid stærkere og mere afbalanceret efter snakkene med Julia.”

Rikke, 37 år, HR-konsulent

“Mine sessioner med Julia har givet mig en dybere indsigt i de af mine reaktionsmønstre, som har været uhensigtsmæssige ift. mit ønske om at opnå en bedre work/life balance. Julia har været en værdifuld sparringspartner. Jeg har meget hurtigt oplevet en positiv effekt, og jeg har fået en større indre ro, som er en kæmpe styrke i mit arbejdsliv.”

Lasse, 36 år, Product Manager

“Samtalerne har hjulpet mig med at identificere ubevidste tankemønstre, som begrænser mig i at nå mine karrieremæssige og private mål. Gennem samtalerne har jeg fået værktøjer til at ”slippe” tankemønstrene og skærpe mit fokus på at opnå mine mål.”

Henrik, 45 år, leder

Få 10 gratis strategier til at skabe den karriere, du drømmer om

Ved at opgive navn og e-mail vil du også få mulighed for at  modtage e-mails med tips og tricks til din karriere, dit arbejdsliv og din personlige udvikling.

Du vil altid kunne afmelde mit nyhedsbrev igen.