Accelerer din karriere og succes

Jeg hjælper dig med din professionelle udvikling i arbejdslivet, så du opnår større arbejdsglæde og succes.

Karriereskifte og nye veje
Boost din jobsøgning
Ledelsessparring
Og meget mere

Eller kontakt mig på 61673812 / julia@juliagaarn.dk 
Online – Skødstrup/Aarhus

Julia Gaarn Johnsson

Specialist i arbejdsliv, international certificeret coach og terapeut

“Kender du følelsen af, at du giver mere, end du får tilbage? I samtalerne hos mig finder og forfølger vi din plan.”


Føler du, at du har mere at give af i dit arbejdsliv, men holder du dig tilbage eller bliver holdt tilbage? 

Måske er du mellemtilfreds eller mistrives i dit arbejdsliv. 

Det kan være svært at sætte præcise ord på den daglige arbejds-trummerrum. 

Men du fornemmer, at tiden er inde til at gøre noget.


Skab resultater med rådgivning inden for karriere og arbejdsliv


I samtalerne og forløbene arbejder vi på at finde dine unikke styrker og en karriere, der er mere dig. 

Der er som regel ikke frit valg på alle hylder ift. stilling, opgaver, samarbejdspartnere, chefen og rammer for dit arbejde.  Men der er måder at komme det tættere på, som jeg vil hjælpe dig med. Der vil naturligt ligge en personlig udvikling og vækst i processen. Vi dykker ned i:

Karriereafklaring

Grundig afdækning af, hvad en god karriere vil være for dig, og hvad der er vigtigst for dig i dit liv. Dine værdier, motivationsfaktorer, kompetencer, styrker og geniale zone vil være vigtige elementer ind i afdækningen.

Karrierestrategi

Strategi til at nå den karriere, der gør det for dig - med en mængde værktøjer samt vejledning til at komme forbi hindringerne. Vi afdækker traditionelle som mere utraditionelle veje og finder den vej, der er den helt rigtige for dig.

Mentale strategier

Undervejs arbejder vi på, at du øger din indre selvsikkerhed og bliver mere dig. Vi dykker ned i det, der gør, at det er svært at nå dit mål, og finder nye og bedre veje dertil med mentale strategier. Vi dykker ned i det, der er relevant for dig.

Bliv mere dig i din karriere

I samtalerne hos mig arbejder vi os frem mod en karriere, der er mere dig. Vi finder måder at gå frem på, som føles godt i dig, også til det der er svært. Du skal ikke være én eller anden prototype på firmaets m/k/andet. Du skal være dig og finde den vej i arbejdslivet, der giver dig størst personlig værdi. Det kan fx handle om:

 • Karriereskifte og nye veje
 • Boost af din jobsøgning
 • Udvikling af din karriere i nuværende job
 • Forbedring af balance mellem karriere og privatliv
 • Opnå større arbejdsglæde 
 • Genopfinde dig selv i jobbet eller på arbejdsmarkedet
 • Ledelsessparring
 • Og meget mere

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev og vil løbende få e-mails med tips og tricks til din karriere og personlige udvikling samt tilbud på mine ydelser. Du vil altid kunne afmelde det igen.

Min faglige og personlige tilgang i samtalerne

Min faglige tilgang bygger på teknikker inden for coaching og psykoterapi samt rådgivning baseret på stor viden inden for karriere og arbejdsliv fra 10 år inden for HR  og en række uddannelser. I samtalerne vil jeg naturligt bruge de værktøjer, som fører dig i mål. Læs mere om min faglige baggrund her

Min personlige tilgang bygge på de her overordnede principper:

Din geniale zone

Karriere skal bygge på dine ønsker, værdier og styrker: Det er her, du får en succes, der også føles god inde i dig.

Tro på det

Jeg har set det mange gange: Rigtig meget kan lade sig gøre, hvis du bliver ved med at være kreativ og investere i det. Måske virker rejsen frem mod målet uoverkommeligt, når du står på startlinjen eller er halvvejs i din proces, men det må ikke stoppe dig.

Træf bevidste beslutninger

Det, der typisk stopper dig eller får dig til at ændre dit mål, er, hvis noget andet dybest set er vigtigere for dig. Vi tuner os helt naturligt ind på det, der er på valg i dit liv. Kun på den måde kan du træffe de bevidste beslutninger, der er rigtige for dig.

Hvordan kan samtalerne hjælpe dig med at opnå succes?

Med karrierecoaching skaber du klarhed og fokus i dine karrieremål og opbygger solide ydre og indre strategier. Du vil også finde nye veje at gå, få råd til løsninger og mobilisere indre ressourcer, som du måske ikke troede, du havde. 

Det er ikke fordi, jeg vil have dig til at arbejde mere. Tværtimod sigter jeg efter en langt smartere måde at komme i mål på, bl.a. ved at finde det frem i dig, som kan overkomme hindringer, som normalt står i vejen for dig.

Dyk ned i mine effektive metoder og resultatorienterede tilgang​

Til tider vil jeg være rådgivende og vise forskellige veje, du kan gå for at nå det, du ønsker. Men størstedelen af tiden vil jeg være coachende, da de konkrete råd skal resonnere i dig og tilpasses dit liv. 

Derudover trækker jeg på effektive metoder og teknikker, som giver dig endnu flere mentale såvel som konkrete færdigheder til at nå dit mål. Min tilgang bygger på NLP, som er en samlebetegnelse for en række effektive psykologiske værktøjer. Derfor taler vi ikke kun om, hvad du skal gøre for at nå i mål, men også om eksempelvis indre konflikter, ressourcer, værdier, overbevisninger, identitet og hvad der ellers sker inde i dig i relation til dit mål.

I forlængelse heraf vil der være mulighed for at arbejde med din personlige vækst, f.eks. inden for disse emner:

 • Stå stærkere i din rolle på jobbet
 • Personlig gennemslagskraft
 • Opnå større arbejdsglæde og trivsel indefra
 • Stresshåndtering og balance
 • Udvikl bedre samarbejdsrelationer 
 • Led opad og styrk forholdet til chefen
 • Bliv mere strategisk og taktisk
 • Og en hel del mere…

Book rådgivning i dag og kickstart din karriere

Tag det første skridt mod en succesfuld karriere ved at booke en gratis afklarende samtale, og accelerer din proces. Oplev værdien fra en personlig karrierecoach, som viser din unikke vej frem til den karriere, du drømmer om. Hos mig er der mulighed for online møder, fysiske møder og en kombination.

Online møder


Online møde fungerer rigtig godt, så længe det foregår i rolige omgivelser uden forstyrrelser. I længerevarende forløb kan vi kombinere det med ét eller flere fysiske møder.

Fysiske møder i Skødstrup


De fysiske samtaler foregår i Skødstrup på Jadevej 33, hvor du også er mere end velkommen. Der er mulighed for parkering samt gode transportforbindelser. Skødstrup letbanestation ligger meget tæt på, og bussen er også i gåafstand.