Jeg har prøvet lidt af hvert i min karriere både professionelt som HR-konsulent igennem 10 år og i udviklingen af min egen karriere.

Derfor har jeg knækket mange koder og er ret nørdet omkring arbejdsliv og psykologi. Jeg har puttet meget værktøj i kassen.

Min passion er at give dig det, som hjælper dig i mål.

Julia Gaarn Johnsson

Terapeut, international certificeret coach og specialist i arbejdsliv

“Du hverken kan eller skal klare al modstand. Men når du styrker din indre sikkerhed, kommer du både hurtigere og lettere i mål. Det kender jeg alt til.”

Mit arbejdsliv

Min karriere begyndte med en cand.mag inden for organisationspsykologi i 2011 fra Aalborg Universitet, hvor jeg havde stærke karrieredrømme og stor tro på fremtiden. Herefter fulgte 10 år med forskellige jobs inden for HR, hvor jeg indgående lærte, hvordan arbejdsmarkedet fungerer i praksis – både som medarbejder og arbejdsgiver.

Der var dage, hvor sagerne kørte, jeg blev forfremmet, følte stor arbejdsglæde, og hvor samarbejdet med mine kolleger og ledere var konstruktivt, sjovt og venskabeligt.

Og der var dage i den modsatte grøft. Jeg har prøvet lidt af hvert.

Ydre og indre løsninger

For at skabe et godt og afbalanceret arbejdsliv med plads til familien gik det op for mig, at jeg skulle kigge både ud og ind. Ud ved at være taktisk og strategisk og forbedre rammer og indhold for mit arbejde. Ind ved at arbejde med min egen personlige vækst og mentale sundhed.

Jeg blev efterhånden rutineret i at spille mine kort rigtig godt på jobbet, skabte konstruktive samarbejdsrelationerudviklede nye mentale strategier og muskler. Jeg fik HR udviklingsopgaver i forskellige spændende HR-stillinger i Skatteministeriets koncern, jeg holdte sjove oplæg, nåede mine egne mål i arbejdslivet – og havde samtidig overskud til børnene. Det var et godt sted at stå.

Psykologien i arbejdslivet

Alligevel var der en gammel drøm, som bankede på. Jeg ønskede inderligt at bruge psykologien langt mere i mit arbejde med mennesker og i 1:1 samtaler. Derfor udvidede jeg mit arbejdsfelt fra det, der sker mellem mennesker i organisationer til det, der sker inde i mennesker. Jeg elsker de værktøjer og muligheder, der ligger i psykologien til at skabe det arbejdsliv og liv uden for arbejdslivet, som er rigtig for mig. Og jeg elsker at hjælpe andre med det samme. Det er her, jeg finder stor mening med det, jeg laver og er kongruent med, hvem jeg er. 


10 år med HR og udvikling af karriere og arbejdsliv

Baggrund

Mit afsæt for at hjælpe dig er 10 års erfaring inden for Human Ressources med bl.a. ledelsessparring, karriereudvikling- og coaching, talentudvikling, graduatehold, stress, trivsel, rekrutteringer, organisationsudvikling – ja, jeg har stort set været hele vejen rundt inden for HR.

I løbet af de 10 år har jeg erhvervet en række certificeringer i personlighedstests, logiske analyser og karrieretestmodellen og  systemisk coaching. Jeg holder et skarpt øje med udvikling og trends på arbejdsmarkedet, hvor stadigt flere muligheder for at skabe et individuelt arbejdsliv dukker op. 

Oprindelig har jeg en cand.mag inden for organisationspsykologi fra Aalborg Universitet, som har gjort mig skarp i samspillet mellem mennesker i organisationer.

Psykologisk overbygning

Det gode arbejdsliv finder du også ofte ved at kigge indad og styrke indre ressourcer, ændre gamle vaner og mønstre. Til det bruger jeg psykoterapi pba. en 3-årig psykologisk overbygning, NLP Councelor fra Dansk NLP Institut samt NLP coaching (internationalt certificeret fra ICF). NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er en samlebetegnelse for en række praktiske og virksomme psykologiske værktøjer.

CV

Terapeut og rådgiver inden for mental sundhed og professionel udvikling
Selvstændig | 2023 – present | Aarhus & København

Career development & engagement partner, HR business partner og graduate manager
Udviklings- og forenklingsstyrelsen (it-organisation i Skatteministeriet) | 2020 – 2023 | Frederiksberg

HR-konsulent
Skatteministeriets departement | 2014 – 2019 | København

Personalekonsulent
Randstad | 2012 – 2014 | København

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev og vil løbende få e-mails med tips og tricks til din karriere og personlige udvikling samt tilbud på mine ydelser. Du vil altid kunne afmelde det igen.