Shop

Få enkle, fokuserede og målrettede guides til at skabe mere mental sundheds og større succes i og uden for dit arbejdsliv.

Shoppen er netop åbnet med det første produkt. Der er mange flere i støbeskeen. Har du brug for et specifikt produkt, så skriv til mig på julia@juliagaarn.dk. Så ser vi, om ikke jeg kan lave det til dig.

Din guide med 9 trin til at finde ud af, om du kan få mere arbejdsglæde og succes i dit job i dag eller sandsynligvis i nyt job

Vil du have hjælp til at finde ud af, om din arbejdsglæde og succes kan findes i nuværende job eller andet, så kan du nu købe mit første produkt i min shop til en åbningspris på 67 kr.

Du får en guide med 9 trin til at finde ud af, om du kan få mere arbejdsglæde og succes i dit job i dag eller sandsynligvis i nyt job.

Du kommer frem til, om der er størst potentiale for dig ved at blive i dit nuværende job eller skifte job for at få mere arbejdsglæde og succes.

Det er med tungen lige i munden. For der er mange faktorer, som har indflydelse på det. Hvilke kommer vi ind på i guiden.

Her hjælper jeg dig først og fremmest med at skille tingene ad. For dernæst at samle dem. Undervejs og til sidst hjælper jeg dig med et overblik over din situation, og om pilen peger på justeringer i nuværende job eller nyt job.

Har du spørgsmål til produktet, er du meget velkommen til at kontakte mig på julia@juliagaarn.dk.