Kontakt

Tlf. 61 67 38 12

Mail: julia@juliagaarn.dk

Du er mere end velkommen til at booke mig til en gratis afklarende samtale eller kontakte mig på anden vis.

Hos mig er der mulighed for online møder, fysiske møder og en kombination. Læs mere om mulighederne nedenfor og kontakt mig gerne for at vende det. 

Julia Gaarn Johnsson

Terapeut, international certificeret coach og specialist i arbejdsliv

Online sessioner

Online møde fungerer rigtig godt, så længe det foregår i rolige omgivelser uden forstyrrelser. I længerevarende forløb kan vi kombinere det med ét eller flere fysiske møder.

Fysiske sessioner

De fysiske samtaler foregår i Skødstrup på Jadevej 33, hvor du også er mere end velkommen. Der er mulighed for parkering samt gode transportforbindelser. Skødstrup letbanestation ligger meget tæt på, og bussen er også i gåafstand.

Mest stillede spørgsmål

Hos mig er der mulighed for online møder, fysiske møder og en kombination.

Online møder fungerer rigtig godt, så længe det foregår i rolige omgivelser uden forstyrrelser. 

De fysiske samtaler foregår i Skødstrup på Jadevej 33, hvor du også er mere end velkommen. Der er rig mulighed for parkering.

Møder i Skødstrup på Jadevej 33: Der er mulighed for at afvikle samtalerne hjemme hos mig i rolige omgivelser. Adressen er Jadevej 33. Det ligger fem minutters gang fra Skødstrup Letbane Station og 7 minutter fra bus 100. Der er ligeledes rig mulighed for parkering.

Ændringer i aftaler skal ske senest 24 timer på forhånd ved online møder og 48 timer ved aftaler om fysisk fremmøde. Hvis der sker aflysninger senere end det, faktureres det fulde beløb.

Betalingen foregår typisk via Mobilepay efter hver samtale. Gør du brug af klippekortsordningen, er det muligt at betale det af rater fx efter hver samtale.

Åbningstiderne er i udgangspunktet fra mandag til fredag fra 8 til kl. 15. Det kan i nogle tilfælde også være senere – hvis det er online.

Store drømme er meget velkommen hos mig. Jeg tror på dem, så længe de passer til dig og dine værdier, og hvis du er klar på at investere i dem. Jeg er stor fortaler for, at vi bruger det ene liv, vi har, på den bedst tænkelige måde. 

I samme åndedrag skal jeg sige, at små drømme også er meget velkommen hos mig. Indimellem er det små justeringer, der gør den store og mest mærkbare forskel.

Det et vigtigt, at du aktivt arbejder med dit emne imellem samtalerne. Forandringen i dit liv skal skabes af dig, mens jeg står på sidelinjen og guider, støtter, udfordrer og bakker dig op undervejs.

Vi bruger de værktøjer, der passer til dig. Overordnet set vil der kunne gøres brug af psykoterapi, rådgivning og coaching.

Generelt gøres der brug af NLP i udviklingsprocessen. NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er en samlebetegnelse for en række praktiske og virksomme psykologiske værktøjer.

Det er lige præcis her, det giver rigtig god mening at tale med sådan een som mig. Vi dykker ned i, hvad det er, der gør det svært og får det grundigt belyst, så du kan få og finde de løsninger, der er de rigtige for dig.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev og vil løbende få e-mails med tips og tricks til din karriere og personlige udvikling samt tilbud på mine ydelser. Du vil altid kunne afmelde det igen.