Når du sidder fast i tvivl og tankespind

Talebobler-paa-linje2-e1698317277812

Nogle gange kan tvivlen om, hvad du skal stille op med dit arbejdsliv, fylde så helt enormt meget.

Du fornemmer, at der skal ske noget. For noget skal der ske. Men hvad der så er det rigtige, kan være helt enormt svært at få greb om. Det kan efterlade dig med tankemylder og en utilfredshed, der flytter ind i dig og slår lejr.

Kort fortalt handler det om at kigge på, hvad tvivlen vil dig. Hvad ligger under? Hvad siger den dig på den ene side? Og hvad siger den dig på den anden side? Er der mange elementer i spil på én gang, hvilket der typisk er, så begynd at skriv ned og skab dig et overblik. Dyk ned i detaljerne. Men hæv dig igen over det og se det hele udefra. Så kommer der muligvis nye vinkler og svar.

Vil du have mere hjælp til at finde ud af, om din arbejdsglæde og succes kan findes i nuværende job eller nyt job, så kan du nu købe en guide. Her får du 9 trin til at finde ud af, om du kan få mere arbejdsglæde og succes i dit job i dag eller sandsynligvis i nyt job.

Det er med tungen lige i munden. For der er mange faktorer, som har indflydelse på din arbejdsglæde og succes. Hvilke kommer vi ind på i guiden.

Her hjælper jeg dig først og fremmest med at skille tingene ad. For dernæst at samle dem. Undervejs og til sidst hjælper jeg dig med et overblik over din situation, og om pilen peger på justeringer i nuværende job eller nyt job.