Kategorier
Karriereudvikling

Tættere på din karrieredrøm

Hvad drømmer du om? Hvad længes du efter?

Nogle efterspørger mere balance og glæde i det daglige arbejde, mens andre ønsker bedre mulighed for at udvikle sig i en bestemt retning, lande chefjobbet, få mere indflydelse, deltage i nye projekter, deltage i større arbejdsfællesskabet eller noget helt andet. Karriere er individuelt. Det kan være meget forskelligt, hvad der “gør det” for den enkelte, selvom det ikke altid ser sådan ud. Med nogle jobs følger mere anerkendelse og status med, men det er på ingen måder en garanti for indre tilfredshed og lykke. Her kan man jo spørge sig selv: Er man styret af ens helt egne ønsker og motivationen indefra, eller er man styret af chefens, din partners, bekræftelsen udefra eller lignende. Læs mere om, hvad karriere egentlig er for en størrelse her.

Pust liv i gamle drømme

Ens karrieredrøm kan også handle om en gammel drøm, der bliver ved med at poppe op, hvor man tænker, ej, det er for langt ude. Det kan da ikke lade sig gøre. Her handler det om at undersøge, hvad der kan lade sig gøre på den korte og lange bane, og hvad der skal investeres i undervejs for at nå drømmen. Hvilke ingredienser skulle der mon til, for at det kunne lykkes for dig? Hvad er grunden til, at du ikke har det endnu?

Fjern roadblocks

Måske har du forsøgt at nærme dig drømmen, men bliver blokeret undervejs eller måske ligger den snarere i dine tanker som en gave, der venter på at blive pakket op. Spørgsmålet er her, hvad du løber ind i. Hvor stopper du op og stopper processen? Lige præcis her er det super interessant, hvad der sker. For lige her ligger der en nøgle, som du kan bruge til at åbne én af dørene på vej mod din karrieredrøm.

Læs mere om, hvilket job der passer til dig – her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *